HYPERJULIA

THUISWEDSTRIJD VOOR LEGOWELT’S NACHO PATROL OP HET SCHEVENINGSE STRAND

 

Jägerland line-up brengt Den Haag tot zomerse hoogte

 Nieuwe editie van de Jägerland Tour 28 juli in Den Haag

Het is zomer, het is warm, dus waarom zouden we binnen blijven? Precies daarom is de volgende editie van de Jägerland Tour bij F.A.S.T. Surfdorp (Free Architecture Surf Terrain) in Den Haag op 28 juli, anders dan bij eerdere edities, buiten! De line-up voor deze editie is alles behalve Haagse bluf. Zo staan o.a. Rats on Raft, Jan van Kampen en Nacho Patrol, of te wel Legowelt, klaar om een muzikale vloedgolf over het Scheveningens strand heen te laten rollen.

 Het weer werkt in Nederland misschien niet altijd mee, maar de lijn aan artiesten die paraat staan voor deze Jägerland editie zorgen gegarandeerd voor het ultieme zomergevoel. De avond wordt afgetrapt met de band Rats on Rafts, die om stipt 22.00 uur een live concert op het strand geven. Vervolgens verplaatst het feest zich naar binnen, waar Jan van Kampen (Dekmantel) met zijn deephouse de zwoele zomernacht laat beginnen. Nacho Patrol, een pseudoniem van de Haagse dj Legowelt, draait zijn Haagse handjes niet om voor een set ‘spaced out house discofunk uit Ethiopië’.  Daarnaast komen de broertjes van het Selamat Makan Soundsystem bewijzen dat de in een nieuw jasje gestoken hits van onder andere Nat King Cole en Elvis en het bereiden van snacks perfect samen gaan.

 De locatie die Jägerland voor deze editie aandoet is zoals de naam al doet vermoeden een vast adres voor surfend Nederland. Maar F.A.S.T. Surfdorp is naast een hostel, restaurant en bar ook een plek waar kunstenaars hun gang kunnen gaan en waar regelmatig hele goede feesten worden gegeven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via inschrijving op de Facebook pagina van Jägerland. Aanmelden voor kaarten kan hier.

Overzicht info

Datum:                     Zaterdag 28 juli 2012
Locatie:                    F.A.S.T. Surfdorp, Scheveningen
Programma:           Selamat Makan Soundsystem, Rats on Rafts (Live in concert), Jan van Kampen (Dekmantel) en Nacho Patrol (Legowelt Live Band)
Doors open:            21.45 uur
Concert starts:        22.00 uur
Party starts:             23.00 uur
Doors close:           04.00 uur
Toegang:                 Gratis (alleen op inschrijving via Jägerland Facebook en Jagerland.nl)
Minimumleeftijd:   21

Share

INSTAGRAM

Subscribe
0 comments
Submit comment